O femeie „a înviat” la 10 ore după ce a fost declarată moartă. A povestit că a ajuns în Rai

O femeie „a înviat” la 10 ore după ce a fost declarată moartă. A povestit că a ajuns în Rai

O femeie de 83 de ani a trecut printr-o experiență năucitoare: s-ar fi reîntors la viață la 10 ore după ce a fost declarată moartă de medici.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Paramedicii din Ucraina au fost chemați săptămâna trecută la domiciliul femeii pe nume Ksenia Didukh, unde au găsit-o fără puls, au relatat rudele ei. Dar 10 ore mai târziu, în timp ce familia făcea pregătirile pentru înmormântare, aceasta a început să dea din nou semne de viață și a fost dusă de urgență la spital, unde și-a recăpătat cunoștința.

Ksenia, fostă asistentă medicală, a povestit că a văzut „regatul Raiului” și l-a auzit pe tatăl ei decedat chemând-o.

„Am deschis ochii și erau oameni în alb în jurul meu. Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori. Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine”, a povestit femeia, relatează Daily Mail.

La rândul ei, fiica acesteia a povestit că a chemat paramedicii după ce mama ei a început să se simtă foarte rău, iar aceștia au spus că nu are rost să o ducă la spital pentru că este pe moarte. I-au făcut un EKG și au văzut că nu are puls, așa că au declarat-o moartă, a mai precizat aceasta.

„Seara am atins-o pe frunte și era caldă. Era în viață. A trebuit să anulăm certificatul de deces și să-l rupem”, a mai spus femeia.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.