O femeie a renunțat la dietă și a slăbit 26 de kilograme. VEZI cum a reușit! FOTO

O femeie a renunțat la dietă și a slăbit 26 de kilograme. VEZI cum a reușit!

Majoritatea oamenilor îți vor spune că cea mai bună metodă de a slăbi este să urmezi o dietă. Nimic greșit în asta, dar te-ai gândit vreodată că ai mari șanse ca organismul tău să nu funcționeze așa și să te trezești cu mai multe kilograme, în loc să reduci numărul lor?

Cam așa sună și povestea, pe scurt, a unei femei care a renunțat la dietă și a slăbit 26 de kilograme. Descoperă în articol cum a reușit și alte detalii despre povestea ei!

fata care a slabit

Crystal Barclay, o femeie supraponderală, a decis să își facă povestea cunoscută și să clarifice un mit conform căruia dietele de slăbire dau întotdeauna roade. La 28 de ani, Crystal cântărea nu mai puțin de 84 de kilograme.

ată de aspectul fizic, tânăra a urmat dieta pe bază de supe de legume și chiar s-a înfometat, dar nimic nu a dat roade pe termen lung. După câteva săptămâni de la încheierea așa-zisei diete, Crystal revenea la kilogramele inițiale.

După ce s-a relaxat într-o minunată vacanță, Crystal s-a întors acasă hotărâtă să scape de kilogramele care o deranjau atât de mult.

„Admir oamenii care petrec mult timp la sală și care se străduiesc să slăbească, dar eu nu pot să fac asta. Prin urmare, am găsit un grup de fete care au trecut prin aceeași situație ca a mea și de 3-4 ori pe săptămână ne întâlneam să ne împărtășim sfaturi”, spune Crystal.

inainte-dupa slabire

Încet, încet, femeia a înțeles că obiceiurile alimentare cântăresc foarte mult în aspectul ei fizic și a decis că este momentul pentru o schimbare majoră. A renunțat la zahăr, carbohidrați, ulei și a ales să îmbrățișeze un stil de viață sănătos.

Nu a transformat stilul ei de viață într-o obsesie, dar a avut grijă să mănânce doar alimente sănătoase. A înlocuit chipsurile cu guacamole, cartofii prăjiți cu cei rumeniți la cuptor și s-a „împrietenit” cu salata. Acum, Crystal cântărește 58 de kilograme și este foarte mândră de aspectul ei.

Așadar, după această poveste, ești pregătită să renunți la dietă și să mizezi doar pe o alimentație sănătoasă, care poate fi urmată pe termen lung?

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.