O femeie a vrut să angajeze trei amante pentru soțul ei. Ce a determinat-o să facă acest gest și ce salariu oferea

Un anunț postat de o femeie din Thailanda pe rețelele de socializare poate fi considerat neconvențional de mulți. Potrivit acestuia, femeia este în căutare de amante pentru soțul său, iar salariul oferit este de 400 de euro lunar.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

O femeie din Thailanda a postat pe rețelele de socializare un anunț în care spune că dorește să angajeze trei amante pentru soțul său. Ea a mai precizat că îi va permite soțului să aleagă cu cine se culcă noaptea. În acest context, femeie a pus și o condiție.

Viitoarele amante trebuie să o ajute și pe ea cu munca și în plus, să aibă grijă de ea și de copiii ei.

Cele care doresc să se angajeze vor primi un salariu lunar de cel puțin 15.000 de bahți, adică echivalentul a 400 de euro, iar amantele vor avea parte de cazare și masă gratis.

Condițiile puse de angajatoare

Totuși, femeile nu pot avea orice vârstă. Ele trebuie să aib între 30 și 35 de ani, iar persoanele doritoare să se angajeze pe această poziție trebuie să aibă analizele la zi și să nu sufere de HIV. De asemenea, femeia cere ca amantele să aibă cel puțin studii liceale finalizate.

„Vreau să angajez trei amante pentru soțul meu. O să primești cel puțin 15.000 bahți pe lună (400 euro), cazare și masă gratis. Dar trebuie să mă ajuți. Două femei vor fi angajate să mă ajute cu documentația la birou și una va avea grijă de mine, soțul și copiii mei. Vă garantez că nu ne vom certa. O să îi permit soțului meu să aleagă cu cine se culcă noaptea. Fără program, poate alege el singur”, se arată în anunțul femeii de pe rețelele de socializare.

Mesajul femeii s-a viralizat în scurt timp, reușind să strângă peste 56.000 de aprecieri, dar și peste 2.000 de comentarii din partea utilizatorilor.

Ulterior, anunțul a fost șters, dar femeie din Thailanda a reușit totuși să găsească o persoană pe post de amantă pentru soțul ei, o tânără în vârstă de 33 de ani care face parte chiar din anturajul propriu, potrivit cancan.ro.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.