O femeie din Baia Mare a fost înşelată de o firmă de investiţii care se promova pe Facebook

Unei femei din municipiul Baia Mare i-a fost sustrasă din cont suma de peste 32.000 de lei după ce a încercat să cumpere acţiuni printr-o firmă de investiţii care se promova pe Facebook, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.

‘Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 59 de ani din municipiu cu privire la faptul că la data de 2 noiembrie, în urma vizualizării unui anunţ pe o platformă de socializare, care prezenta o reclamă pentru investiţii la o companie, a intrat pe un link, unde a completat un formular pentru a putea cumpăra acţiuni. La scurt timp a fost contactată de un reprezentant al aşa-zisei companii, a intrat pe un alt link, unde a completat datele cardului personal de la bancă (…) În urma consultării extrasului de cont, persoana vătămată a observat faptul că din contul său a dispărut suma de 32.110 de lei’, a precizat reprezentantul IPJ Maramureş.

Conform sursei citate, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic. JURNAL MM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.