O femeie din Sat Şugatag prinsă în flagrant în timp ce vindea ţigări de contrabandă.

Acţiuni pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei – o femeie din Sat Şugatag prinsă în flagrant în timp ce vindea ţigări de contrabandă.

 O femeie din Sighetu Marmaţiei s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prinsă în flagrant de poliţişti în timp ce vindea ţigări de contrabandă. Alte persoane au fost sancţionate contravenţional.

Premergător sărbătorilor pe rit vechi, la sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au efectuat activităţi, pe raza de competenţă, pentru menţinerea unui climat de siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru combaterea comerţului ilicit.

În cadrul activităţilor desfăşurate în piaţa Bazar din municipiu, poliţiştii au depistat o femeie care avea asupra sa mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Femeia, în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Sat Şugatag, nu le-a putut prezenta poliţiştilor actele de provenienţă a celor 82 pachete cu ţigări de diferite mărci. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

De asemenea, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au verificat mai multe persoane fizice şi juridice iar pentru neregulile constatate au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 800 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.