O femeie născută în Baia Mare a fost ucisă de câini în timp ce alerga pe malul unui lac. Mai fusese atacată o dată în aceeaşi zonă

O femeie născută în Baia Mare a fost ucisă de câini în timp ce alerga pe malul unui lac. Mai fusese atacată o dată în aceeaşi zonă

O femeie de 43 de ani a murit astăzi, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din sectorul 6. Surse din Poliție au confirmat pentru Libertatea că numele victimei este Ana Oroș Daraban.

Șeful unui ONG în care era înscrisă: „Iubea drumețiile, alergarea, natura”Victima mai fusese atacată de câini, în aceeași zonă, în aprilie 2022, au declarat surse judiciare pentru ziar. Aceeași informație a fost difuzată și de postul de televiziune Digi24, dar și de HotNews.

De asemenea, Robert Mureșan, președintele Asociației Alpin Club Pro-Mont București, a confirmat pentru Libertatea identitatea victimei.

Născută în Baia Mare, Ana locuia în București. Conform paginii sale de Facebook, ea a absolvit Universitatea de Nord din Baia Mare și avea un doctorat la Universitatea Tehnică de Construcții București. Urma studii postdoctorale la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București.

Ana Oroș Daraban făcea parte și din Pachamama Romania, o organizație care „apără drepturile naturii în România”, potrivit aceleiași surse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.