Răsturnare de situaţie în cazul morţii tinerei de 19 ani din Lăschia. Vezi cauza decesului…

O întreagă comunitate în DOLIU: Răsturnare de situaţie în cazul morţii tinerei de 19 ani din Lăschia. Vezi cauza decesului…

Dumitrița Coroian din satul Lăschia, comuna Copalnic-Mănăștur, județul Maramureș, a fost găsită moartă în casa în care locuia singură. Tatăl fetei s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, iar mama ei locuia în străinătate.

Se pare că fata s-a sinucis de singurătate. Mai mult, aceasta ar mai fi avut o tentativă de suicid de Crăciun, însă ar fi fost salvată atunci. Dumitrița Coroian nu a dat niciun semn de viață în cursul zilei de duminică,  iar vecinii și prietenii au mers să vadă ce s-a întâmplat . În momentul în care au intrat în casa fetei, oamenii s-au îngrozit. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, potrivit Observator.tv.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia. Prietenii Dumitriței povestesc că fata era tot mai supărată în ultima perioadă și trecea printr-o perioadă foarte grea, simțindu-se foarte singură și părăsită de toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.