O mamă a descoperit un pește cu „dinți de om”, în timpul unei plimbări pe plajă cu copilul ei! „Am fost șocată” – Foto

O mamă a descoperit un pește cu „dinți de om”, în timpul unei plimbări pe plajă cu copilul ei! „Am fost șocată” – Foto
O mamă a găsit un pește cu „dinți de om”, în timpul unei plimbări pe plajă cu copilul ei în vârstă de trei ani. Femeia s-a declarat șocată de ceea ce a descoperit.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Super oferta.ULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

Femeia, Maleah Burrows, în vârstă de 31 de ani, se plimba pe plajă pe insula St. Simons, Georgia, Statele Unite ale Americii.

„Ne plimbam când ne-a atras atenția un pește care eșuase pe plajă. Inițial am crezut că este un pește banal, dar tot am vrut să i-l arăt copilului meu de trei ani. Apoi m-am uitat cu mai multă atenție la el și am văzut toți acei dinți. Am fost șocată. N-am mai văzut așa ceva”, a spus femeia.


„M-am speriat la gândul că există astfel de pești în apele în care am înotat și noi. Cred că ar durea forte tare mușcătura unui asemenea pește. Toți cei cărora le-am arătat imaginile au fost șocați”, a adăugat ea.

Femeia a găsit, de fapt, un pește numit Sheepshead sau Archosargus probatocephalus. Acesta poate crește până la 76 de centimetri lungime și are mai multe rânduri de dinți, pentru a putea sfărâma scoici, stridii, crabi și alte crustacee  Primul rând de dinți seamănă cu dinții de om.sursa:a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.