Acasă Justiție O noua dezvaluire TERIBILA despre criminalul din Caracal! Vezi ce s-a gasit...

O noua dezvaluire TERIBILA despre criminalul din Caracal! Vezi ce s-a gasit in butoiul din curtea lui

O noua dezvaluire TERIBILA despre criminalul din Caracal! Vezi ce s-a gasit in butoiul din curtea lui

Anchetatorii îl descriu pe Gheorghe Dincă, suspectul în cazul posibilei răpiri și ucideri a Alexandrei Măceșanu, ca fiind un om aproape de ”omul peșterii”!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Se pare că fata de 15 ani care a sunat de trei ori la 112 pentru a cre ajutor ar fi folosit chiar telefonul suspectului!

Mai mult, fata le-ar fi descris operatorilor 112 nu doar cum arată casa și curtea în care era ținută, dar l-a descris și pe cel care se pare că i-ar fi luat viața, la câteva ore după apel. Alexandra le-a fi spus operatorilor ce statură are bărbatul respectiv, vârsta, cu aproximație, dar și faptul că acesta ”are burtă”, potrivit libertatea.ro.

DIICOT a comunicat public că va cere arestarea suspectului de la Caracal pentru trafic de persoane și viol! ”Omorul nu apare ca motiv al arestării pentru că nu există o expertiză oficială a resturilor descoperite în butoiul metalic în curtea din Caracal. Ele au fost identificate, la prima vedere, ca fiind umane, dar expertiza certă mai durează”, a declarat pentru sursa citată un expert.

Anchetatorii spun că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul suspectului

Procurorii au scris în referatul înaintat judecătorilor că joi, la două ore după ce Alexandra sunase la 112, mama acesteia a primit un telefon de la un bărbat. Femeia le-a spus procurorilor că a fost sunată de un bărbat care i-a spus că va pleca împreună cu fiica ei în străinătate și, mai mult s-a prezentat drept ginerele său.

Din primele discuții cu suspectul Gheorghe Dincă, cei care l-au interogat îl definesc drept un ”personaj limitat intelectual, aproape un om al peșterii”. Cu toate acestea, bărbatul a zâmbit ironic în fața procurorilor, dar și a judecătorului!

Procurorii se pare că au găsit un obiect al fetei în mașina suspectului, iar într-un cazan din curte au găsit rămășițe umane, printre care și un număr de 21 de dinți, plus mai multe bijuterii care ar fi apaținut fetei de doar 15 ani. Mai mult, anchetatorii spun că fata a sunat la 112 chiar de pe telefonul lui Gheorghe Dincă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.