O nouă eră a testării pentru Covid: Aplicația care îți scanează ochii și îți dă rezultatul în trei minute

O nouă eră a testării pentru Covid: Aplicația care îți scanează ochii și îți dă rezultatul în trei minute

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

O companie germană speră să contribuie la o nouă eră a testării pentru depistarea coronavirusului.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Astfel, a creat o procedură de scanare a ochilor care, potrivit reprezentanţilor săi, poate identifica în doar trei minute purtătorii virusului! Rata de succes este de 95%, informează Reuters.

Semic RF, cu sediul în München, şi-a dezvoltat aplicaţia de scanare alături de colegi din Statele Unite. În aşteptarea avizelor legale, speră ca aceasta să fie lansată până la sfârşitul lunii viitoare, după cum a declarat directorul general al companiei, Wolfgang Gruber.

Procedura se bazează pe utilizarea unei fotografii a ochilor, realizată cu un smartphone, şi identifică virusul prin intermediul unei inflamaţii simptomatice a membranei conjunctive oculare supranumită ”ochi roz” .

”Am reuşit să izolăm COVID-19 din peste două milioane de nuanţe diferite de roz”, a explicat Gruber pentru Reuters.

Aplicaţia a fost testată deja pe mai mult de 70.000 de persoane. Ea poate procesa până la un milion de scanări pe secundă, existând opţiunea de a extinde această capacitate.

Cu ajutorul acesteia s-ar putea reveni la participarea unor mulţimi mari de persoane la evenimente precum concerte şi meciuri de fotbal.

”Deschideţi aplicaţia, faceţi o poză ambilor ochi, o trimiteţi pentru evaluare, apoi se poate stoca rezultatul evaluat sub formă de cod QR în smartphone-ul persoanei testate”, a adăugat Gruber.

În prima fază, aplicaţia se adresează companiilor şi utilizatorilor comerciali, la un cost de 480 de euro (570 de dolari) pe lună. Este planificată și o lansare ulterioară pentru persoane fizice.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.