O nouă eră pentru Ana Maria Pătru – cu și despre femei puternice

Conform stirileprotv.ro, la începutul anului 2023, Ana Maria Pătru pus bazele unui ONG care susține egalitatea de gen și militează pentru drepturile femeilor, ,,Women for a Better Society”. Acesta a luat naștere din dorința acesteia ca nicio altă femeie să nu mai fie nevoită să suporte abuzuri și nedreptăți și să se ridice să își susțină cauza.

,,Women for a Better Society” – schimbare radicală în carieră pentru Ana Maria

După o perioadă îndelungată petrecută într-un sistem nefuncțional, Ana Maria decide să își ia cariera în propriile mâini și să devină o voce pentru femeile din întreaga țară care au nevoie de sprijin pentru a-și atinge adevăratul potențial. Inspirată de situațiile dificile prin care a trecut, încearcă acum prin acest proiect să dezvolte un cadru prielnic pentru ca orice femeie să își poată afirma și susține independența.

Ana Maria Patru

Mai mult decât un ONG, ,,Women for a Better Society” este astăzi un safe space dedicat femeilor care au ceva de spus, care vor să se remarce și să depășească limite. Faptul că Ana Maria Pătru, fondatoarea acestui proiect a reușit să răzbată peste situații cu adevărat dificile, oferă cu atât mai multă încredere și inspirație celor care își doresc să ia parte la această transformare.

Astăzi, după ani de luptă, Ana Maria este un model de putere, independență și curaj, o sursă de inspirație pentru oricine trece prin lucruri nedrepte sau dificile, un punct de sprijin pentru oricine are nevoie de ajutor pentru a-și depăși condiția. O experiență personală a fost transformată în exemplu de viață, Ana Maria Pătru dorind ca prin povestea sa să reușească să deschidă noi orizonturi și să minimizeze numărul celor care trec prin situații similare.

Care este următorul pas important pentru Ana Maria Pătru

A atras atenția scenei globale, fiind invitată în calitate de speaker la binecunoscutul eveniment din Dubai, ,,Future Innovation Summit” unde a declarat: „,Mă simt privilegiată să stau în fața voastră și să discut despre un subiect care mi-a atins inima profund – unitatea și curajul femeilor. Știu că mulți dintre voi vă luptați cu provocări, cu situații dificile și cu obstacole care par insurmontabile, dar să știți că suntem aici pentru voi, ca sursă de sprijin și inspirație”.

Ana Maria Pătru a profitat de vizibilitatea obținută pentru a transmite un mesaj de încurajare femeilor din întreaga lume și, vizibil emoționată, a completat: ,,Tăcerea și pasivitatea nu mai sunt opțiuni acceptabile de mult timp. În schimb, este timpul să vă folosiți vocea și să vă faceți auzite. Nu trebuie să vă fie teamă să vă exprimați opiniile, să vă ridicați împotriva injustiției și să acționați. Fiecare voce contează, iar fiecare acțiune poate duce la transformări semnificative”.

Întreaga poveste a atras atenția a numeroase nume importante, femei din întreaga țară dorindu-și să promoveze cât mai mult acest caz. Chiar avocata Anei a transformat întreaga situație în subiect de roman care urmează să fie la dispoziția publicului larg în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.