O nouă înșelăciune face numeroase victime. Ce este metoda „Ghiulul”

O nouă înșelăciune face numeroase victime. Ce este metoda „Ghiulul”

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Metoda ghiulul este noua escrocherie prin care sute de mii de români riscă să fie păcăliți. Oamenii legii au prins vineri trei bărbați care încercau să folosească această minciună pentru a înșela o persoană.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Vineri, jandarmii au prins în flagrant trei bărbaţi care încercau să înşele o persoană prin metoda ”ghiulul”, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) într-un comunicat de presă.

Cei trei bărbaţi, cu vârste de 42, 46 şi 55 de ani, au oprit în trafic, pe drumul judeţean Tulcea-Agighiol, un bărbat din comuna Jurilovca şi i-au spus acestuia că au rămas fără combustibil şi că au nevoie de bani pentru rezolvarea unor probleme urgente.

„Aceştia i-au oferit victimei un ceas şi o bijuterie (ghiul) din metal de culoare aurie, prezentate ca fiind de valoare, în schimbul sumei de 1.000 lei”, se menţionează în comunicatul IJJ.

Fapta celor trei indivizi a fost semnalată la numărul unic de urgenţă 112, iar jandarmii au intervenit, i-au surprins pe cei trei indivizi şi au recuperat în totalitate prejudiciul, ridicând obiectele în vederea continuării cercetărilor, scrie Agerpres.

Lucrătorii IJJ le-au întocmit celor trei indivizi actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

„Pentru prevenirea infracţiunilor de înşelăciune, Jandarmeria Tulcea vă recomandă să apelaţi la sprijinul forţelor de ordine dacă sunteţi victima unei astfel de fapte, să nu daţi curs unei astfel de solicitări, în ciuda impulsului imediat cauzat de reacţia emoţională şi să fiţi precauţi”, se mai arată în comunicat.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.