O nouă zi cu furtuni şi inundaţii de proporţii. Puhoaiele au luat pe sus pensiuni, maşini şi au rupt drumuri în mai multe judeţe din România

O nouă zi cu furtuni şi inundaţii de proporţii. Puhoaiele au luat pe sus pensiuni, maşini şi au rupt drumuri în mai multe judeţe din România

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

În Alba, o viitură puternică a distrus drumul de acces în satul Ocoliş. Disperaţi, localnicii stau de veghe de teamă ca furia apelor să nu îi surprindă în case.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În satul ocoliş din Alba a plouat mai bine de 12 ore, iar oamenii sunt disperaţi. Deşi apa le-a intrat în case, localnicii nici nu se gândesc să îşi părăsească locuinţele.

Autorităţile au promis oamenilor că îi vor despăgubi.

În Argeş, 60 de turişti – adulţi şi copii – au fost evacuaţi după ce drumul de acces spre zona unde campaseră, în Lereşti, a fost afectat de o viitură puternică.

În staţiunile de pe Valea Prahovei, turiştii au fost evacuaţi din calea apelor. Puhoaiele au luat pe sus pensiuni şi maşini şi au rupt drumuri în două.

La Buşteni şi Sinaia ploaia abundentă a inundat Drumul Naţional 1 şi mai multe case.

În urma precipitațiilor abundente, pârâul Izvorul Dorului a ieșit din albie. O maşină a ajuns în albia râului, după ce a fost parcată foarte aproape de mal.

În judeţul Braşov, mai multe gospodării, subsoluri şi străzi au fost inundate de ploaie. Din cauza trăsnetelor, acoperişurile a două case din localităţile Ohaba şi Râşnov au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

O viitură puternică a măturat totul în cale în Zănoaga și Cheile Tătarului din Dâmboviţa.

Drumul Județean 714 a fost distrus pe jumătate, iar apa a adus de pe versanți zeci de arbori.

În continuare, pompierii duc misiuni contacronometru pentru a salva oameni din calea apelor.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.