O persoană a murit după ce o maşină a explodat într-o benzinărie. Care a fost cauza tragediei

Un incident teribil a avut loc astăzi într-o benzinărie din București, după ce o mașină a explodat. În urma exploziei, o persoană a murit. Bărbatul care și-a pierdut viața în urma tragediei se afla în mașină alături de un altul atunci când s-a produs accidentul. Din păcate, victima, un tânăr cu vârsta de până în 30 de ani, a fost resuscitat timp de minute bune de către specialiști, care ulterior au declarat decesul. Între timp, celălalt a fost transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

O explozie puternică a răsunat în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14:15, în cartierul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei, pe Strada Brașov. Doi tineri care se aflau într-o benzinărie din zonă au fost surprinși de o explozie, care a survenit chiar în autovehiculul în care se aflau. O mașină, care a explodat în benzinăria din București, a fost identificată de un trecător, care a format un apel la numărul de urgență 112 pentru a sesizat echipajele de prim-ajutor cu privire la incident. Salvatorii ajunși la fața locului au descoperit un tânăr aflat în stare de inconștiență și un altul în stare bună. Potrivit primelor informații, specialiștii au identificat cauza pentru care mașina a explodat, la fața locului fiind observată o butelie de oxigen.

Astăzi, prin apel 112, o persoană a sesizat că de la un auto staționat s-a auzit un zgomot foarte puternic, ca o explozie. La fața locului, o adresă din sectorul 6, s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. Din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie. O persoană este în stare de șoc, iar o alta primește îngrijiri medicale, potrivit ISU.

Explozia produsă astăzi pe Strada Brașov din Sectorul 6 a luat prin surprindere locuitorii din zonă, după ce un zgomot puternic s-a auzit în apropierea unei benzinării. Incidentul ar fi survenit din cauza unei butelii de oxigen, urme ale exploziei putând fi observate cu ușurință la fața locului. Mașina, în care se aflau cei doi bărbați, victimele incidentului, a suferit avarii importante, geamurile acesteia fiind sparte, în timp ce caroseria având și ea urme ale exploziei. Din păcate, dintre cele două victime, doar una a supraviețuit.

Echipajele de prim-ajutor ajunse la fața locului au găsit pe unul dintre tinerii implicați în explozie în stare de inconștiență. Specialiștii au încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă acesta nu a răspuns manevrelor efectuate și a fost declarat decedat. Celălalt, un bărbat de până în 30 de ani, a fost transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. ta apropiere. Pe de altă parte, un aspect important este faptul că explozia nu a fost urmată de un incendiu, existând posibilitatea unei tragedii semnificative, dat fiind faptul că în proximitate se afla și o benzinărie.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.