O persoană în vârstă de 21 ani din Baia Mare a fost sancţionată de către jandarmi deoarece îşi plimba câinele din rasa AMSTAFF, fără a avea botniţa pusă        

Echipajele de jandarmi aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare, au fost solicitate să intervină în situaţii de tulburare a ordinii publice şi au aplicat sancţiuni contravenţionale conform prevederilor legale.

Echipajele de jandarmi aflate în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Baia Mare au acţionat pentru  combatere a cerşetoriei astfel:

În data de 20.04.2018 în jurul orelor 20:20 o persoană de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in faţa magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din localitatea Baia Mare care apela în mod repetat la mila publicului, totodată  acesta le-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare celor care refuzau să-i dea bani, iar la cererea echipajului de jandarmi de a da relaţii privind identitatea sa, acesta a refuzat.

Tot in fata magazinului „DAYTONA”, de pe bulevardul Unirii din Baia Mare in data de 21.04.2018 in jurul orei 16:00 a fost surprinsa o  persoana de sex masculin care apela in mod repetata la mila trecătorilor din zona pentru a obţine diferite foloase materiale si sume de bani.

În data de 22.04.2018 in jurul orelor 20:50 a o persoana de sex masculin a fost surprinsă aflându-se in parcarea din faţa complexului comercial „MARAMURESUL” de pe B-dul. Unirii din localitatea Baia Mare, in timp ce apela in mod repetat la mila trecătorilor, cu scopul de a obţine foloase materiale sau băneşti.

Toţi cei in cauza au fost sancţionaţi contravenţional.

Echipajele de jandarmi au mai aplicat si sancţiuni pentru fapte care contravin legii după cum urmează:

 În data de 21.04.2018, în jurul orei 00:50 o persoană în vârstă de 21 ani, a fost surprinsă pe bulevardul Republicii din localitatea Baia Mare în timp ce îşi plimba câinele din rasa AMSTAFF, fără a avea botniţa pusă.

În data de 21.04.2018, în jurul orei 01:20 a fost surprinsă o persoana care aflându-se in parcul „MARA”, de pe bulevardul Unirii din localitatea Baia Mare, consuma băuturi alcoolice, fiind vădit sub influenţa băuturilor alcoolice acesta a tulburat liniştea din zonă, comportament care l-a avut şi la sosirea echipajului de jandarmi.

În data de 21.04.2018,in jurul orelor 00:30 jandarmii au fost solicitaţi să intervină fiind sesizaţi prin apelul unic de urgente „112”, despre faptul  pe strada Horea, in blocul  cu numărul 46A, o persoana alături de mai mulţi prieteni ascultă muzică la volum ridicat, deranjând astfel ceilalţi locatari.

În data de 22.04.2018, la ora 19:50 patrula independentă de ordine publică a surprins patru persoane de sex masculin care aflându-se pe B-dul. Unirii, in parcul „Mara” din localitatea Baia Mare, consumau băuturi alcoolice.

În data de 22.04.2018,  o persoana de sex masculin a cerut prin apelul unic de urgenta 112 sprijinul echipajului de jandarmi pe strada Păltinişului, la sosirea echipajului de jandarmi fapta sesizată nu o fost confirmată, persoana care a făcut apelul fiind sancţionată contravenţional pentru apelarea fără motiv întemeiat a forţelor de ordine prin apelul unic de urgenta “112”.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică,   fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.