O plantă-minune te poate ajuta să dormi mai bine. Iată ce alte benficii uimitoare mai are

O plantă-minune te poate ajuta să dormi mai bine. O puteți ține chiar în dormitor pentru a vă bucura și de parfumul ei plăcut.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Planta care te ajută să dormi mai bine. Iată ce alte benficii uimitoare mai are
Planta care te ajută să dormi mai bine.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

E o plantă frumoasă, cu un parfum plăcut, pe care mulți oameni o folosesc deseori strict pentru decor. Planta are o serie de proprietăți uimitoare, mai ales aceea de a îmbunătăți considerabil calitatea somnului.

Planta care te ajută să dormi mai bine. Lavanda, căci despre ea vorbim, e originară din regiunile mediteraneene, și e cunoscută pentru mirosul ei plăcut și pentru că induce un somn mai odihnitor. Efectul benefic se datorează unor compuși chimici din lavandă, cum ar fi linaloolul și linalil acetatul, care au proprietăți sedative și anxiolitice naturale.

Planta care te ajută să dormi mai bine

Mai mult decât atât, lavanda poate să reducă nivelul de stres și anxietate. Dacă inhalați uleiuri esențiale de lavandă vă poate da o stare de relaxare și de liniște și vă pregătește pentru somn. Lavanda poate să contribuie și la reducerea tensiunii arteriale.

Potrivit studiilor, folosirea lavandei înainte de culcare vă poate îmbunătăți calitatea somnului. Crește durata somnului profund și se reduc trezirile în miez de noapte.

Sunt mai multe trucuri cu lavandă care vă pot ajuta să dormiți mai bine:

Puteți să puneți uleiuri esențiale cu aromă de lavandă într-un difuzor pe care să-l porniți înainte de culcare.
Puneți flori uscate de lavandă într-un săculeț sub pernă. Veți simți acel miros pe tot parcursul nopții și vă va da o stare de bine.
E util să puneți și câteva picături de ulei esențial de lavandă în apa de baie, care vă ajută mușchii să se relaxeze și să pregătește pentru somn.
Cumpărați spray de pernă cu lavandă. Îl puteți pulveriza pe pernă înainte să vă culcați sau pe lenjeria de pat.
Așa cum spuneam, lavanda are o mulțime de beneficii, dar e important să fiți și precauți. Dacă sunteți alergici la această plantă, e de preferat să evitați contactul cu ea. Înainte de a utiliza uleiuri esențiale de lavandă, consultați un specialist, mai ales dacă sunteți însărcinate sau alăptați.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.