O secție de poliție din Maramureș a intrat la apă, postul a fost inundat complet.foto

 O secție de poliție din Maramureș a intrat la apă, postul a fost inundat complet.foto

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferte de nerefuzat 2021

Secția de Poliție din Coltău a intrat la apă, postul a fost inundat complet, iar sindicaliștii de la Europol au postat pe Facebook un video cu inedita situație.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Secția de Poliție din Coltău, județul Maramureș, a fost inundată complet, în urma ploilor abundente. Postul funcţionează în garajul de la subsolul primăriei din localitate, iar sindicaliștii nu au ezitat să posteze un filmuleț pe rețelele de socializare cu neobișnuita situație.

Polițiștii s-au plâns că sunt nevoiți să-și facă treaba în niște condiții extrem de precare și nu pot invita persoane la audieri în interiorul Secției, de teama unor situații penibile din cauza infrastructurii.

„La fiecare ploaie mai puternică, polițiștii Postului de Poliție Coltău sunt nevoiți să găsească metode inovative de a scoate apa care se strânge. Nu contează că se creează igrasie și mucegai, iar munca într-un astfel de mediu poate produce grave consecințe asupra sănătății, veți spune că am depus un jurământ și că ne-am asumat să ne „sacrificăm” pentru țară și popor.

Ei bine, colegii noștri nu au crezut vreodată că vor ajunge să lucreze într-un post de poliție improvizat în garajul de la subsolul primăriei și nici că vor trebui să stea la birou cu picioarele în apă. De altfel, colegilor le este rușine să invite persoane la audieri, pentru că s-au confruntat cu situații penibile în care oamenii au refuzat să intre în garajul plin de apă.
Aceasta este România lucrului bine făcut. Țară în care vor curge miliardele de euro din PNRR-ul încă aflat la „mapa” Comisiei Europene. Dar stați așa, că de fapt MAI nu va beneficia de aceste fonduri, pentru că specialiștii noștri nu au putut să se „lipească” cu proiecte de infrastructură.” se arată în postarea de pe Facebook.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.