O sigheteancă i-a dat în cap concubinului cu o ceașcă de cafea! Bărbatul s-a ales cu o rană sângerândă

cana-cafea_840411109001În urma unui apel 112, un echipaj al jandarmilor de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei a fost solicitat joi, la orele 19.20 pe strada Cloşca. La imobilul menţionat, a fost identificată numita K.G. din localitate. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că în jurul orei 18.00,  concubinul femeii a ajuns la domiciliul acesteia, fără forme legale, de pe str. Cloşca din municipiu. După o zi obositoare,  au consumat împreună băuturi alcoolice. După ce şi-au consumat băuturile, între cei doi s-a iscat o discuţie contradictorie, femeia luând o ceaşcă de cafea şi aplicându-i bărbatului mai multe lovituri în zona capului, provocându-i o rană care a început să sângereze.

Bărbatul a solicitat ajutorul ambulanţei sesizând că a fost lovit, fiind transportat la secţia UPU a spitalului Sighetu Marmaţiei pentru îngrijiri medicale. Verificările efectutate la spital au confirmat cele întâmplate, fiind identificat şi bărbatul în persoana lui L.G., din localitate.

Jandarmii sigheteni au întocmit actele de constatare a infracţiunii, fiind predate Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, cu propunerea privind încadrarea juridică a faptei de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 alin. 1, Cod Penal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.