O tânără a fost împușcată în cap în timp ce își înscena răpirea pe o rețea de socializare

O fată în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața în urmă unui incident nefericit, petrecut în timpul unei filmări care urmă să fie urcată pe platforma TikTok. Areline Martinez a fost ucisă cu sânge rece în timp ce filma un videoclip pentru TikTok, în care își înscena răpirea. Martorii au surprins imagini șocante înainte de crima halucinantă.

Tânără ucisă, în timp ce își înscena răpirea pe TikTok

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Autoritățile din statul mexican Chihuahua anchetează acum evenimentul dramatic, în urma căruia o adolescentă în vârstă de 21 de ani a fost împușcată mortal în cap. Nu este însă vorba despre o crimă produsă cu premeditare, ci despre un accident produs în goana după ”aprecieri” pe rețelele de socializare, în cazul de față platforma TikTok.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Totul a început în momentul în care Areline împreună cu câțiva prieteni au încercat să filmeze o scenă în care mexicancă era victima unei presupuse răpiri. Lucrurile au degenerat complet, iar tinerii au luat scenariul mult mai în serios. Legată de mâini și de picioare, Areline Martinez a fost împușcată, întrucât arma care era îndreptatata împotriva ei s-a descărcat accidental.

Martori ai crimei oribile au surprins imagini cu Areline Martinez, înainte să fie omorâtă.

Cum s-a petrecut crima îngrozitoare

Conform informațiilor date de Procuratura din statul Chihuahua, fata a fost legată de mâini și de picioare, așa cum prevedea scenariul pentru filmuleț. Ceea ce este scandalos este faptul că pentru înscenarea respectivă, grupul de tineri a folosite arme reale.

Uciderea fetei a fost un accident. Arma folosită de prietenii adolescentei era încărcată, fără ca ”atacatorul” să știe, iar când protagoniștii au ajuns la partea în care trebuiau să joace crima, tânăra a fost omorâtă cu gloanțe reale.

Areline Martinez a murit pe loc după ce a fost împușcată în cap, iar prietenii care au fost prezenți la momentul tragic au fugit de la locul faptei. Cu toate acestea, autoritățile locale au reușit să-i identifice datorită imaginilor îngrozitoare apărute pe rețelele de socializare, surprinse de alți martori ai crimei, notează Spynews.ro.

Sursa: b1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.