O tânără de 30 ani din Vişeu de Sus, urmarită internaţional a fost arestată!

646x404Urmărit naţional depistat şi mandate europene de arestare puse în aplicare de poliţişti

Poliţiştii maramureşeni acţionează permanent pentru depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora sunt emise mandate de arestare sau de executare a unor pedepse privative de libertate precum şi pentru depistarea persoanelor dispărute.

Vineri, 08 aprilie, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului Urmăriri au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Baia Mare, urmărit naţional pentru executarea unei măsuri privative de libertate.

Pe numele lui, Judecătoria Jibou a emis la data de 06 aprilie a.c. mandat de executare a pedepsei de doi ani şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

De asemenea, poliţiştii au depistat două persoane pe numele cărora Curtea de Apel Cluj a emis mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 14 zile.

Poliţiştii au identificat o tânără de 30 ani din Vişeu de Sus, pe numele căreia autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de ultraj şi un băimărean de 33 de ani, ce avea mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Germania, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Cei doi au fost prezentaţi Curţii de Apel Cluj, care a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 14 zile.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.