O tânără din Cavnic identificată de poliţişti la scurt timp de la sesizarea unui furt

furturiPoliţiştii din Cavnic au identificat, la câteva ore de la sesizare, o tânără din localitate, bănuită că ar fi sustras dintr-o locuinţă bijuterii în valoare de 3 000 de lei. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Ieri dimineaţă, o femeie din oraşul Cavnic a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de  furt. Ea a declarat că pe parcursul lunii ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de pe strada Murelor şi au sustras mai multe bijuterii din aur. Valoarea prejudiciului reclamat este de aproximativ 3 000 de lei.

La câteva ore de la reclamarea furtului, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat o tânără de 22 de ani din aceeaşi localitate, bănuită de comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că tânăra ar fi sustras bijuteriile în cursul anului 2015 şi în luna ianuarie 2016 şi le-ar fi amanetat pe raza municipiului Baia Mare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt pentru recuperarea prejudiciului şi tragerea la răspundere a tinerei bănuite.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.