O tânără gravidă a fost ucisă de o altă femeie, care i-a scos pruncul din pântece și a zis că e al ei!

O crimă șocantă a tulburat întreaga comunitate din Chicago (SUA). Marlen Ochoa Lopez, o tânără în vârstă de 19 ani, gravidă, a fost găsită moartă, miercurea trecută, aruncată într-o ghenă de gunoi din oraș.

Marlen Ochoa Lopez fusese văzută ultima oară pe data de 23 aprilie. Oamenii legii au fost șocați când au analizat cadavrul fetyei. Copilul pe care îl purtase în pântece dispăruse!

Poliția a ajuns rapid la o femeie de 46 de ani, din oraș, pe care familia victimei spune că tânăra o cunoscuse pe Facebook, pe un grup dedicat viitoarelor mămici, a notat mirror.co.uk.

La puțin timp după ce Marlen Ochoa a dispărut, pe 23 aprilie, o femeie în vârstă de 46 de ani a sunat la 911, susținând că a născut un băiat acasă. Femeia a reclamat că micuțul are probleme după naștere.

Copilul a fost găsit într-o stare „foarte gravă”. Testele ADN au demonstrat că micuțul era copilul lui Marlen Ochoa Lopez și al soțului ei.

Poliția crede că principala suspectă a ademenit-o pe victimă în casa sa promițându-i hăinuțe pentru copilul pe care urma să-l nască. Tânăra n-a simțit nici un pericol și acolo a fost ucisă cu bestialitate.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor copilului

Poliția a arestat-o pe suspecta principală, dar nu i-a dezvăluit identitatea.

Yiovanni Lopez, soțul femeii ucise, a spus că e devastat de pierderea suferită. „Simt o imensă durere, un chin, o mare tirstețe. E dureros să-ți pierzi femeia pe care o iubești”.

O vecină de-a criminalei a dezvăluit că a văzut-o așteptând o ambulanță în fața casei ei cu un copil învelit într-un prosop. „Tocmai am născut un băiat și nu respiră”, a spus aceasta. Femeia a mărturisit că a văzut sânge pe mâinile și pe tricoul vecinei sale, nu și pe pantalonii scurți pe care îi purta.

Când a plecat cu ambulanța, femeia a rugat-o pe vecina ei: „Te rog, sună pe cineva să vină și să încuie casa!”.

Yiovanni Lopez și-a vizitat fiul marți, la spital și i-a dat numele Yadiel Yiovanni. Copilul a suferit gave leziuni cerebrale și medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.