Obiectul pe care trebuie să îl arunci imediat dacă s-a stricat. Ce rău major atrage după el

Poate că de multe ori te-ai întrebat de ce nu merge totul ca pe roade sau de ce nu atragi energie pozitivă. În cazul în care simți că locuința te sufocă și pleci mereu posomărât din casă, este foarte probabil să uiți să arunci un obiect ce atrage un rău uriaș după el din momentul în care s-a stricat.

Ce obiect trebuie să arunci imediat din casă dacă s-a stricat

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Locuința ta trebuie să devină oaza de relaxare și confort, dar acest lucru nu o să fie niciodată posibil dacă tot păstrezi lucruri ce s-au stricat. Bineînțeles, aici intervin amintirile și cadourile de suflet, dar ele pot să fie mutate în alte locuri pentru a nu atrage energii negative.

În cazul în care îți dorești ca totul să meargă ca pe roate, scapă imediat de lucrurile ce s-au stricat și nu mai pot să fie reparate. Spre exemplu, ceasurile ce s-au stricat trebuie să fie neapărat aruncate. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că aceste obiecte aduc un rău nebănuit dacă sunt păstrate într-o locuință.

Cum te ferești de ghinion

Este foarte posibil să nu îți dorești să te înduri să renunți la ceasul tău favorit, dar află că aceste obiecte vestesc moartea cuiva dacă încep să funcționeze după o perioadă în care s-a crezut că sunt stricate. Ele trebuie aruncate neapărat din casa oricui pentru a nu aduce probleme, clipe crunte și energii negative.

Bineînțeles, acestea nu sunt singurele obiecte ce trebuie aruncate din locuința ta pentru ca totul să îți meargă așa cum îți dorești. Există mai multe lucruri ce sunt purtătoare de ghinion, așa că asigură-te că vei scăpa de ele înainte de a lua o decizie importantă. Spre exemplu, florile uscate atrag moartea și bolile, afectând pe toată lumea dacă sunt păstrate în casă. Urmează apoi paharele sau oglinzile sparte.

De ce obiecte trebuie să scapi rapid în casă. Atenție, atrag energii negative!

Respectivele obiecte trebuie neapărat aruncate, mai ales pentru că se zvonește că ar atrage ghinionul imediat. De asemenea, chiar dacă hainele nu par să prevestească nimic rău, ele pot să îi pună bețe în roate unei persoane ce își dorește să cunoască succesul pe anumite planuri, aducând, la fel, ghinion.

Nici obiectele rupte nu trebuie să fie găsite în locuința personală. Spre exemplu, măturile ce sunt păstrate chiar și după ce s-au deteriorat pot să atragă probleme financiare, așa că este cel mai bine ca atunci când un lucru se strică să preferăm să cumpărăm unul nou, aruncându-l pe loc pe cel vechi pentru a nu ne confrunta cu energii rele.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.