Octombrie, o lună dedicată luptei împotriva cancerului de sân. Timpul este vital pentru diagnosticarea şi tratamentul cancerului de sân

Octombrie, o lună dedicată luptei împotriva cancerului de sân. Timpul este vital pentru diagnosticarea şi tratamentul cancerului de sân
Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului de Sân ne-a adus împreună în Piaţa Cetăţii unde baloanele roz s-au înălţat spre cer în semn de încurajare pentru toate femeile bolnave.
Pliantele cu mesaje despre depistarea precoce a cancerului de sân şi poveştile băimărencelor care au învins boala, Turnul Ştefan – simbol al oraşului- învăluit în roz au fost momentele unei seri speciale pentru doamne.
În prima zi a lunii Octombrie, împreună cu Doamnele Liberale am transmis un mesaj de încurajare şi susţinere pentru toate femeile care au fost diagnosticate cu cancer mamar.
Familia şi prietenii sunt întotdeauna în jurul femeilor afectate de această boală necruţătoare. Medicul psihiatru dr. Sorina Bîrle, un om special al cetăţii băimărene, ne-a împărtăşit câteva momente petrecute împreună cu doamnele care au depăşit această suferinţă.
Luna Octombrie o dedicăm luptei împotriva cancerului de sân, dar în fiecare zi trebuie să le amintim femeilor că orice modificare a sânului trebuie luată în considerare. Timpul este vital pentru depistarea şi tratarea cancerului de sân. Un control medical făcut din timp poate salva multe vieţi. Nu uitaţi, medicul vă poate ajuta să învingeţi  boala!

Dr. Viorica Cherecheş,

Deputat PNL de Maramureş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.