„Ofer un dram din puținul meu cât mai multor persoane”. Anca Dindiligan a fost premiată pentru curaj și responsabilitate socială

Paula's AngelsAsociația Paula’s Angels a fost lansată oficial zilele trecute, la Târgu Lăpuș, la aniversarea a trei ani de Orizont TV, în cadrul evenimentului ”Gala premiilor de excelență”. Anca Dindiligan, mama tinerei ucisă cu brutalitate în urmă cu trei luni, în Baia Sprie, a fost premiată cu plachetă și o diplomă pentru curaj și responsabilitate socială.

În cadrul acțiunii festive la care a fost învitată, Anca Dindiligan a vorbit despre iubita ei copilă, Paula Dindiligan, care a ajuns mult prea devreme un înger, în urma unui atac mișelesc și criminal demarat împotriva ei tocmai de băiatul pe care-l iubea. În timp ce Eduard Vaida așteaptă ca magistrații să îi stabilească sențința pentru abominala faptă, Anca Dindiligan luptă cu durerea sfâșietoare de a-și pierde unicul copil pentru totdeauna și, în memoria celei care a fost Paula Dindiligan, Anca a deschis oficial Asociația Paula’s Angels.

Paula’s Angels este o asociație neguvernamentală care va ajuta, în primul rând, tinerii cu probleme. Anca a subliniat că atunci cand spui tineri, spui implicit și probleme. Pot fi probleme financiare, probleme familiale, probleme în dragoste, probleme de integrare socială și lista poate continua. Asociația are, în acest moment, și un sediu social, iar prioritatea Ancăi este de a găsi cât mai mulți oameni de bine care să o ajute în acțiunile caritabile pe care le va demara, în cel mai scurt timp. “Nu mă voi limita în a ajuta doar o anumită categorie de oameni, ci voi încerca să ofer un dram din puținul meu cât mai multor persoane, indiferent de vârstă sau statut social”, a explicat Anca Dindiligan. Când rostește însă numele asociației, lacrimile îi inundă ochii. Anca speră ca asociația înființată în memoria Paulei să aline cât mai multă suferință în jurul ei.

 

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.