Ofertă de nerefuzat. Baza Sportivă din stațiunea balneoclimaterică Ocna Șugatag caută un nou proprietar!

Ofertă de nerefuzat. Baza Sportivă din stațiunea balneoclimaterică Ocna Șugatag caută un nou proprietar!

O  proprietate ideală pentru noi investiții în   Ocna Șugatag, una dintre cele mai cunoscute stațiuni balneoclimaterice din țară, își asteaptă noi  proprietary .

Vorbim despre actuala Bază Sportivă, aflată pe DJ 109F, la ieșirea din localitate, spre Budești/Breb. Locul pe care este amplasată proprietatea beneficiază de o priveliște deosebită din toate părțile, cu vedere către  Creasta Cocoșului și restul lanțului muntos care înconjoară Maramureșul, un peisaj mirific de care viitorii proprietari se pot bucura în timp ce se relaxează sau practică activități sportive.

Terenul pe care este amplasată baza sportivă are 15.997mp, cu front stradal de 250 m Destinația inițială a  a fost gândită pentru a avea 4 funcționalități diferite, astfel încât în prezent există  4 intrări separate pentru accesul cu mașina.

În prezent, pe proprietate se găsesc două terenuri de tenis și un teren multifuncțional, potrivit pentru fotbal/baschet și bineînțeles, baza sportivă. Clădirea în care se desfășoară activitățile sportive are 120 mp, amprentă la sol, și este alcătuită din subsol, parter, etajul 1, etajul 2 și mansardă, care sunt compartimentate cu funcționalități specifice:
-subsolul -folosit pentru depozitare și spațiu tehnic;
-la parter se găsesc două vestiare pentru femei/bărbați, birou, spațiu tehnic pentru centrală și o baie pentru personal;
-etajul 1 -alcătuit dintr-o sală de tenis, care poate fi folosită și ca sală de conferințe și două depozite pentru  articole sportive;
-etajul 2 a fost gândit ca o sală de sport și beneficiază de câteva echipamente;
– mansarda poate fi folosită ca spațiu recreativ sau pentru activități artistice, fiind și locul din care poți admira cel mai bine priveliștea din zonă.

Fiecare spațiu dispune de geamuri amplasate pe fiecare parte a încăperilor, ce oferă un plus de luminozitate și căldură.

Proprietatea dispune de toate utilitățile, încălzirea fiind asigurată pe bază de centrală proprie, pe lemne, iar electricitatea este dată de un transformator propriu de 1000 KW, care aduce un plus flexibilitate. Canalizarea este legată la o mini-stație de epurare proprie, ceea ce te scapă de grija golirii unei fose septice.

Terenul mai are și un PUZ obținut pentru construirea unei structuri de primire turistică, de asemenea se află și un podium betonat pentru construcția unei terase de 110 mp, amprenta la sol.

Prețul este de 367 900 €, negociabil.

telefon 0751944353

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.