OFSD Baia Mare a premiat elevii și profesorii participanți la meditațiile pentru Evaluarea Națională

ofsdÎn intervalul 14 februarie – 31 mai 2014, peste 150 de elevi de clasa a VIII-a au participat la meditațiile gratuite la Matematică și Limba Română, oferite de Organizația Femeilor Social-Democrate Baia Mare și Fundația Liviu Marian Pop. Aceste meditații nu sunt o premieră, PSD Maramureș a mai organizat astfel de sesiuni atât pentru examenul de capacitate, cât și pentru pregătirea examenului de Bacalaureat. ”Cursurile au fost susținute în fiecare sâmbătă, în Amfiteatrul Universității Goldiș, (sala fiind plătită de Fundația Liviu Marian Pop), iar elevii claselor a VIII-a s-au pregătit, alături de cadrele didactice voluntare, la matematică și limba română, prin rezolvarea de exerciții și probleme. Numărul copiilor participanți a oscilat între 130 – 180 de elevi, dar noi suntem mulțumiți de rezultat. Ne bucurăm că proiectul nostru a fost bine primit la nivelul comunității, iar mulțumirile le adresăm în mod direct profesorilor care și-au rupt din timpul lor liber, voluntar, pentru a pregăti viitorii liceeni la primul hop important al vieții lor, respectiv examenul de capacitate sau, cum este cunoscut, Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a.

Mulțumim și sponsorilor care ne-au ajutat la editarea culegerii de probleme, respectiv președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, senatorului Liviu Marian Pop, deputatului de Baia Mare, Florin Tătaru și OFSD Baia Mare”, a declarat Gabriela Hofer, președinte OFSD Baia Mare.ofsd1

Acțiunea desfășurată sub genericul ”Educație și Rezultate”, coordonator Gabriela Hofer a premiat participanții (elevi și profesori) miercuri, de la ora 15.00, la sediul PSD Baia Mare. Profesorii voluntari care au fost implicați în proiect provin de la diferite licee și școli din Baia Mare, respectiv Colegiul Tehnic ”George Barițiu”, Colegiul Național ”Gheorghe Șincai”, Școala ”Nicolae Iorga”, UCECOM, Universitatea ”Spiru Haret”, Liceu de Arte, Școala ”Lucian Blaga”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.