O singură linguriță de oțet de mere înainte de culcare : Face minuni pentru sănătate

După ce vei afla despre beneficiile oțetului de mere nu vei mai renunța la obiceiul de a lua 1 linguriță în fiecare seară înainte de a merge la culcare. Numeroși experți în nutriție recomandă oțetul de mere înainte de culcare deoarece are efect de întărire a imunității și tratării a diferitelor afecțiuni.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Beneficiile consumului de oțet de mere

Pierdere în greutate

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

Potrivit studiilor, lipsa unui somn adecvat se află în strânsă legătură cu obezitatea. Oțetul de mere previne acumularea de grăsime și reduce din apetit. Ingredientul activ din oțetul de mere, pectina, face creierul să fie satisfăcut mult mai rapid. Așadar, dacă nu te poți abține să iei o gustare chiar înainte de culcare, oțetul de mere te va ajuta să renunți la acest obicei. Amestecă 1 linguriță de oțet de mere cu apă și consumă cu 30 de minute înainte de culcare.

Sughițuri

Datorită gustului acru, oțetul de mere suprastimulează nervii gâtului care cauzează sughițul: trebuie doar să iei rapid 1 linguriță de oțet.

Dureri în gât

Bacteria responsabilă de infecțiile în gât nu poate trăi în mediul acid creat de oțetul de mere. Mai mult, oțetul de mere conține o serie de proprietăți antibacteriene. Cu 1 oră înainte de culcare ia 1 linguriță de oțet de mere iar jumătate de oră mai târziu mai ia 1 linguriță. Chiar înainte de a te culca, ia și a treia linguriță.

Alergii

Dacă nu te poți odihni din cauza alergiilor, apelează cu încredere la oțetul de mere: conține vitaminele B1, B2, A și E, magneziu și potasiu și toate acestea lucrează împreună pentru a subția și pentru a elimina mucusul de la nivelul sinusurilor. Amestecă 1 linguriță de oțet de mere cu 1 pahar de apă și bea amestecul chiar înainte de culcare.

Reflux gastroesofagian

Refluxul gastroesofagian are loc atunci când au prea puțin acid în stomac și cantitatea mică existentă, în efortul de a-și face treaba, poate ajunge în esofag. Oțetul de mere echilibrează aciditatea stomacului, reducând în acest fel revărsarea acidului. Amestecă 1 linguriță de oțet de mere cu 1 pahar mare de apă și bea cu 1 oră înainte de culcare.

Crampe la picioare în timpul nopții

Crampele dese la picioare în timpul nopții se pot datora lipsei de potasiu din organism. Oțetul de mere conține cantitatea necesară de potasiu care va restabili echilibrul din corp. Amestecă 2 lingurițe de oțet de mere cu 1 pahar mare de apă caldă și bea preparatul în fiecare seară înainte de culcare.

Nivelul zahărului din sânge

A doua cauză majora a insomniilor este nivelul ridicat de zahăr din sânge, care împiedică corpul să intre în stadiul de metabolizare a grăsimilor, stadiu necesar pentru un somn bun și odihnitor. Oțetul de mere lucrează activ pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge prin creșterea sensibilității insulinei. Ia 2 lingurițe de oțet de mere înainte de culcare, în fiecare seară. Dacă suferi de diabet, recomandăm să consulți medicul înainte de a lua acest tratament.

Durerea de stomac

Pentru durerile de stomac, amestecă 1 cană de apă caldă cu 1 linguriță de oțet de mere organic și bea amestecul înainte de culcare.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.