Oprea: UNPR, partener de încredere în cadrul Alianței de Centru-Stânga

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, în cadrul reuniunii zonale a Regiunii I Nord-Est a partidului, că Uniunea Națională pentru Progresul României „a fost, este și va continua să fie” un partener de încredere în cadrul Alianței de Centru-Stânga și al Alianței PSD-UNPR-PC, informează un comunicat de presă remis, duminică, AGERPRES.

De asemenea, a arătat Oprea, UNPR este un aliat loial atât la nivel guvernamental și parlamentar, cât și în plan local. Liderul Uniunii și-a exprimat susținerea pentru candidatura premierului Victor Ponta la președinția României și a declarat că partidul continuă campania de strângere a 1.000.000 de semnături pentru susținerea acestei candidaturi.

„România are nevoie de un președinte cu viziune modernă, atașat interesului național, așa cum este domnul Victor Ponta, care, din poziția de prim-ministru, a câștigat deja încrederea populației”, se mai arată în comunicatul citat.

Cei prezenți la reuniunea amintită, desfășurată în localitatea Durău, județul Neamț, au subliniat că politica economică a Guvernului Ponta și-a confirmat „justețea” prin „creșterea economică înregistrată, prin triplarea ratei de absorbție a fondurilor europene, prin reducerea unui număr semnificativ de taxe și impozite, urmând și reducerea CAS din octombrie 2014”.

În cadrul reuniunii s-au dezbătut subiecte precum securitatea națională, agricultură și administrație publică, dar și din domeniul sănătății, învățământului, mediului și energiei.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, care este și președintele Regiunii I Nord-Est, și-a exprimat încrederea totală în Alința de Centru — Stânga PSD-UNPR, în buna funcționare a acesteia în județele care alcătuiesc regiunea, și a întărit angajamentul că va strânge cât mai multe semnături pentru susținerea candidaturii la președinție a primului ministru Victor Ponta.

La întâlnire au fost prezenți: primarul Neculai Onțanu — secretar general, senatorul Ion Toma — secretar general adjunct, Nicolae Dumitru — secretar general adjunct, președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, europarlamentarul UNPR Damian Drăghici, senatorul de Botoșani Șerban Mihăilescu, deputatul de Iași Gheorghe Emacu, deputatul de Vaslui Sergiu Vizitiu, senatorul de Bacău Dumitru Bujor, conducerile organizațiilor care formează Regiunea I Nord-Est: Neamț , Iași , Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui, primari și consilieri județeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.