Ora la care te-ai născut îţi influenţează viaţa. Ce înseamnă dacă ai venit pe lume la ora 7 dimineaţa

Este deja cunoscut faptul că ascendentul zodiacal este determinat de ora la care te-ai născut. Aceasta spune foarte multe despre personalitatea și destinul tău, conform principiilor numerologiei. Aşadar prin aflarea orei la care te-ai născut vei afla detalii importante din viitorul tău. Află ce înseamnă dacă ai venit pe lume la ora 7 dimineaţa!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Destinul este influențat de ora la care te-ai născut

Surprinzător sau nu, specialiștii în numerologie susțin că ora la care te-ai născut are capacitatea de a-ți influența destinul. De exemplu, persoanele născute între orele 00:00 și 02:00 au o personalitate total diferită față de cele care au venit pe lume între orele 04:00 și 06:00. Iată cum va arăta viața ta, în funcție de ora la care te-ai născut.

  • Orele 00:00 – 2:00

Persoanele născute între orele 00:00 si 02:00 sunt foarte deschise, curioase și au tot timpul o dorință extraordinară de a învăța lucruri noi.

Pentru acești oameni nu contează foarte mult aspectul sau lucrurile materiale. Ei se bazează întotdeauna pe cunoştinţele acumulate şi pe talentele înnăscute.

  • Orele 02:00 – 04:00

Cei născuți între orele menționate mai sus adoră viața și tot ce este frumos. Acestor persoane le place foarte mult să călătorească, să descopere alte culturi, să mănânce și să poarte cele mai scumpe haine. Acești oameni sunt dispuși să facă și anumite compromisuri pentru a face ușor rost de bani și pentru a trăi în lux.

  • Orele 04:00 – 06:00

Cei care au venit pe lume în orele 04:00 – 06:00 sunt născuți pentru a deveni lideri. Sunt persoane autoritare, care tot timpul își vor exprima dorințele și opiniile în fața celorlalți. Se cred superioare și tind să subestimeze meritele și abilitățile altora.

  • Orele 6:00 – 8:00

Aceste persoane sunt extrem de amabile și sunt dispuse tot timpul să îți sară în ajutor indiferent despre ce ar fi vorba. Sunt foarte sociabile, deschise și sufletiste.

Acești oameni vor fi tot timpul acolo, te vor sprijini şi probabil că vor ajunge la un moment să lucreze prin spitale sau prin centrele de asistență socială. Totuși, ar fi bine ca uneori să se gândească și la ei.

  • Orele 8:00 – 10:00

Aceste persoane sunt extrem de comunicative. Tot timpul, acestea vor fi înconjurate de prieteni sau de familie. Iubesc să fie tot timpul în prezența cuiva. Aceste persoane au șanse uriașe de a reuși în domenii care au legătură cu comunicarea. Singurătatea le-ar distruge.

  • Orele 10:00 – 12:00

Sunt persoane energice, ambițioase şi implicate. Aceste persoane sunt mereu în centrul atenției şi adoră să vorbească în public. Au capacitatea de a gestiona foarte bine momentele stresante și tind să îmbrățișeze cariere care pun accent pe creativitate.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.