Orașul Baia Sprie are un nou viceprimar! Sarca Ștefan alături de primarul Bîrda Sebastian  în generarea bunăstării la nivelul comunității!

Orașul Baia Sprie are un nou viceprimar! Sarca Ștefan alături de primarul Bîrda Sebastian  în generarea bunăstării la nivelul comunității!

Joi, 12 noiembrie 2020, a avut loc desemnarea viceprimarului la nivelul orașului Baia Sprie. Echipa formată din primarul Bîrda Alin Sebastian și viceprimarul Sarca Ștefan reprezintă formula de succes pentru comunitatea din Baia Sprie.

“Alături de colegii din Consiliul Local Baia Sprie am votat azi omul potrivit pentru funcția de viceprimar al orașului Baia Sprie.

Viceprimarul orașului Baia Sprie este domnul Sarca Ștefan, consilier local propus de Partidul Verde.

În vârstă de 48 de ani și de loc din Satu Nou de Sus, munca depusă în mandatul anterior pentru comunitatea din care vine și energia cu care s-a implicat în proiectele noastre, m-a făcut să îl propun pentru această funcție esențială pentru bunăstarea și buna gospodărire a orașului nostru.

Am încredere în domnul viceprimar Sarca Ștefan și sunt convins că Baia Sprie merge înainte cu o echipă puternică și tânără! Spor la muncă!” a menționat Sebastian Alin Bîrda, primarul orașului Baia Sprie.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.