Orașul Borșa este pregătit pentru ”avalanșa” de turiști! FOTO

sanie cu caiLa Borșa a venit iarna. Orașul de la poalele Pietrosului a a îmbrăcat hainele albe, de zăpadă. În Borșa e veselie, bună-dispoziție… și turiști. Atât pensiunile, cât și reprezentanții administrației publice locale arată cu sunt pregătiți pentru ”sezonul alb”, atât din punctul de vedere al cazării, cât și al distracțiilor care se găsesc numai în Borșa. ”Orice ai face la Borșa, că vei schia, că vei colinda, că vei mânca, că te vei plimba cu snowmobilul sau sania trasă de cai, nu vei putea să nu remarci frumusețea locului. Peisajele munților plini de zapadă sunt unice în lume și te vor marca pe viață”, a explicat primarul Borșei, Sorin Ion Timiș, într-o postare pe pagina primăriei.

placa in Borsa”Drumețiile montane sunt cele mai apreciate în Borșa. Dar drumețiile montane din Borșa pe timp de iarnă, prin zăpadă, sunt deosebite. Puțini sunt cei care se încumetă, dar dacă ești bine echipat, poți alege cele două trasee usoare. Unul este cel care duce la Cascada Cailor, iar cel de-al doilea este cel care duce la Lacul Știol. Alunecarea pe o placă de snowboard pe pantele abrupte și pline de zăpadă din Borșa este un vis. Acest vis poate fi îndeplinit dacă ești în Borșa în perioada sărbătorilor de iarnă”, a precizat Sorin Ion Timiș, edilul Borșei.

snowmobil”Pentru turiștii care doresc să trăiască o experiență deosebită, le recomandăm să urce pe cresteele munților din jurul Borșei, pe snowmobile. Vor avea parte de cea mai frumoasă experiență, iar peisajele pe care le vor vedea vor rămâne pe veci întipărite în mintea lor”, transmite administrația locală din Borșa, reamintind turiștilor că aici, în acest oraș înconjurat de munți, vor avea parte de experiențe inedite și pline de neprevăzut. Dacă nu v-ați făcut încă planurile pentru vacanța de iarnă, alegeți ca destinație turistică Borșa! Cu siguranță nu veți regreta!

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.