Oraşul Seini a devenit un şantier continuu încă de la începutul primăverii!FOTO

12675292_1235170146500790_1849340848_oOraşul Seini  a devenit un şantier continuu încă de la începutul primăverii, după ce vremea a permis scoaterea utilajelor pe străzi. Primarul Gabriela Tulbure a reuşit să implementeze un proiect ce vizează modernizarea Zonei Roşiori.

Zona Roşiori a beneficiat în ultima perioadă de o atenţie deosebită din partea primarului Gabriela Tulbure şi a Consiliului Local Seini, concretizată prin modernizarea acestui “cartier”  format din străzile Nucului, Florilor, Mărului, Livezilor, Agriculturii şi Câmpului.

Canalizare zonei s-a realizat printr-un  proiect finanţat prin fonduri europene şi de la bugetul local împreună cu surse Guvernamentale.

Este un  proiect pentru care am depus toate eforturile pentru a putea fi declarat eligibil şi aprobat pentru finanţare. Modernizarea oraşului  a reprezentat pentru mine o mare provocare, dar în acelaşi timp şi o prioritate.”a declarat primarul Gabriela Tulbure.

Tot în această zonă s-au mai realizat aducţiuni de apă, s-au facut podeţe, trotuare  iar zona rutieră va fi asfaltată în totalitate până la 1 mai.

“ Uite că se poate ca după 25 de ani Gabriela Tulbure să şi facă nu doar sa promită. În acest moment oraşul este un şantier pe care ni l-am dorit de multă vreme să îl avem pe strada noastră, este un “deranj” care merită deoarece la sfârşit vom avea o stradă modernă, pe care încă nu ne vine sa credem ca s-a reuşit”  a declarat un locuitor a străzii Roşiori.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.