Ordine şi siguranţă publică

Jandarmii maramureşeni vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării unor activităţi ce vor avea loc în spaţiul public, pe raza municipiului Baia Mare.

În data de 26 octombrie a.c., începând cu ora 12:00, Asociaţia Porolissum organizează un eveniment în parcul Mara din oraşul Baia Mare, manifestare în cadrul căreia va avea loc şi dezvelirea bustului Iuliu Maniu.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale menţinând în permanenţă legătura cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a manifestărilor.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Maramureş recomandă participanţilor  să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul  forţelor de ordine  fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.