Organizatia PLR Baia Mare prinde contur

La o luna de la Congresul Partidului Liberal Reformator, tot mai multe persoane si-au aratat interesul de a se alatura organizatiei municipale – Baia Mare.

Organizatia s-a structurat pe mai multe nivele, astfel, alaturi de presedintele Partidului Liberal Reformator Baia Mare, Radu Ardelean, s-au numit presedenti la organizatia de tineret, in persoana lui Marius Vargas si la organizatia de femei doamna Mihaela Lupu.

Astazi, in randul membrilor de partid se regasesc multi tineri antreprenori, medici, profesori. ingineri.

“Ma bucur sa vad ca alaturi de noi in acest proiect au venit atat vechi liberali inscrisi pana nu de mult in PNL, cat si multi tineri care nu au fost inscrisi pana acum intr-un partid politic, dar s-au hotarat sa se implice de acum in viata cetatii. Au venit, astfel, alaturi de noi tineri antreprenori, medici, profesori, ingineri, persoane implicate in societate (din ONG-uri). Toti suntem foarte pozitivi si dorim sa aducem un suflu nou in politica locala.” declara Radu Ardelean presedintele organizatiei PLR Baia Mare.

Organizatia a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatul PLR in alegerile prezidentiale, Calin Popescu-Tariceanu, care in scurt timp va fi si invitat la Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.