PĂMÂNTUL E DE FAPT PLAT, NU SFERIC. NASA ȚINE SECRET ADEVĂRUL DESPRE PLANETA NOASTRĂ!

pamantTot mai mulți cercetători cred că în teoria Pământului plat susținută de culturile Evului Mediu și resping dovezile științifice care arată contrariul
Foarte mulți oameni cred în teoria Pământului plat

De-a lungul timpului, planeta Pământ a fost fotografiată și filmată din spațiu din toate unghiurile posibile, iar pe lângă aceste imagini există și foarte multe alte dovezi științifice care arată că Pământul are o formă sferică. Cu toate acestea, conform livescience.com tot mai mulți oameni de știință tind să creadă în teoriaarhaică a Pământului plat și susțin că NASA, precum și alte instituții guvernamentale țin secret adevărul despreplaneta noastră.

Flat Earth Society este o organizație cu sediul în California, formată dintr-un grup de oameni de știință recunoscuți pentru gândirea lor înapoiată și pentru refuzul de a accepta dovezile științifice. Membrii acestei organizații cred cu tărie în faptul că Pământul este plat. Ei susțin că acesta are forma unui disc în centrul căruia se află Cercul Arctic, iar pe marginea discului se află Antarctica sub forma unui zid de gheață înalt de 50 de metri. Tot ei sunt de părere că acest zid de gheață este păzit de angajați ai NASA care au misiunea de a împiedica alpiniștii care și-ar dori să-l escaladeze și care în felul acesta ar putea descoperi marele lor secret.

 Susținătorii teoriei Pământului plat au reușit să găsească contraargumente pentru toate dovezile concrete care demonstrează că Pământul este sferic. Prin urmare, oamenii de știință care cred în această teorie susțin că ciclul zi noapte al Pământuluise explică prin faptul că Luna și Soarele sunt sfere de aproximativ 51 de kilomentrii care se mișcă în cercuri la o distanță de 4828 de kilometrii deasupra Pământului și se comportă ca niște spoturi care în felul acesta iluminează diferite părți ale planetei într-un ciclu de 24 de ore. De asemenea, ei susțin că gravitația este doar o iluzie și că obiectele nu accelerează în jos, ci discul Pământului accelerează în sus cu o viteză de 9,8 metri pe secundă la pătrat cu ajutorul unei forțe misterioase numită energie întunecată.

Oamenii de știință care cred că Pământul este plat consideră că fotografiile ce prezintă planeta drept o sferă sunt falsificate, la fel ca și dispozitivele GPS care sunt programate în așa fel încât piloții să creadă că zboară cu avionul în linie dreaptă în jurul unei sfere, când de fapt ei zboară în cercuri deasupra unui disc.

Teoria Pământului plat a apărut în momentul în care Samuel Rowbotham, un inventator și scriitor britanic din secolul al 19-lea a dezvoltat modul de gândire numit „metoda zetetică”, o alternativă la metoda științifică în care observațiile senzoriale sunt cele mai importante. Metoda lui Rowbotham pune accent pe empirism și face deducții logice bazate pe astfel de date ce se bazează pe experiențe și simțuri și în felul acesta, astronomia zetetică consideră Pământul plat deoarece avem senzația că pășim pe o suprafață plată și se deduce de aici că Pământul e plat.

Motivele pentru care guvernele lumii și NASA ar ascunde adevărata formă a planeteinoastre nu sunt cunoscute, dar oamenii de știință care susțin teoria Pământului platcred că cel mai probabil motivul este unul de ordin financiar deoarece ei sunt convinși că este mult mai ușor să falsifici un program spațial decât chiar să desfășori unul și în felul acesta intră sume importante de bani în buzunarele unor oameni misterioși.

sursa

Loading...

2 COMENTARII

  1. după treizeci de ani de zbor militar în odiosul comunism și mulțime de experimente făcute, am concluzionat: pământul este drept și staționar; soarele se rotește în jurul polului nord la aprox. 6000 km; iar luna la arox. 4000 km; nu am detectat în comunism nici un satelit decât aeronave și baloane meteo, totul este o mare minciună, GPS-ul funcționează pe stâlpii GSM. Omenirea trăiește o conspirație și o mare falsitate, prin imagini și filme falsificate, dar nici nu merită adusă la adevăr, deoarece a participat din plin la uciderea celor care spuneau adevărul, iar documentele și experimentele lor, distruse și arse. Dar mai găsim puțini neșterși și nespălați pe creer, nici de capitaliști, dar nici de comuniști.

  2. Aveti mare dreptare ,dar din pacate mai sunt multi care inca nu sau trezit la realitate din sf-ul americanilor si a nasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.