Panică la Borșa. Un autoturism a ars în totalitate în parcarea de la mănăstirea Prislop

Panică la Borșa. Un autoturism a ars în totalitate în parcarea de la mănăstirea Prislop

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Pompierii maramureșeni au intervenit miercuri, 5 mai, la mai multe situații de urgență apărute în județ.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Azi noapte, ora 00.36, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat aflat în tranzit, cu privire la faptul că în parcarea din vârful Pasului Prislop, un autoturism este cuprins de incendiu.

La fața locului polițiștii au identificat autoturismul în cauză și proprietarul acestuia, un bărbat din Sîrbi.

În urma verificarilor efectuate polițiștii au constatat că autoturismul a fost cuprins de incendiu datorită unui scurt circuit la instalația electrică a autovehiculului.

Nu au fost identificate victime omenești, iar incendiul a fost lichidat în totalitate de către echipajul de pompieri din cadrul I.S.U. Borșa.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Astfel, în jurul orei 11.00, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat la un agent economic din municipiu. Au ars filtrul și componente ale instalației de exhaustare. Cauza probabilă a fost coșul de fum necurățat.

Două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, au intervenit ieri seară, în jurul orei 21.00, la o explozie neurmată de incendiu.

Incidentul s-a produs într-un apartament dintr-un bloc situat pe bulevardul Independenței, din municipiu. În urma deflagrației, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de circa 60 de ani, a fost rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. Șase persoane, din două apartamente învecinate, s-au autoevacuat din imobil.

Explozia a fost provocată, cel mai probabil, de scăpările de gaze de la o butelie. Au fost afectate interiorul apartamentului, elemente de mobilier, un perete exterior și un autoturism parcat în apropierea imobilului.

Azi noapte, în jurul orei 00.30, un echipaj de stingere de la Garda nr.2 de Intervenție Borșa, din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, a acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la  un autoturism, parcat la circa 25 de kilometri de Borșa. Din păcate, în ciuda eforturilor pompierilor, elementele combustibile ale automobilului au ars în totalitate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.