Panică la o stână din Moisei!

stanaCu câteva minute în urmă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș a anunțat că la Moisei a izbucnit un incendiu.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU Maramureș, prin apelul unic de urgență 112 a fost semnalat foc la stana pe dealul Moiseiului .

Echipajele de pompieri a pornit spre locul menționat, pentru a stinge flăcările.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat două incendii. Primul a izbucnit ieri, 19.05., în localitatea Sarasău la podul unei case. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației. Flăcările au distrus circa 130 de metri pătrați din acoperișul din lemn al case. În urma incendiului, proprietara în vârstă de 79 de ani a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital de către echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D. Sighet. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari din Sarasău.

Al doilea incendiu a izbucnit astăzi, 20.05., în localitatea Moisei la un adăpost de animale. Incendiul, în urma căruia au ars circa 250 de kg de produse lactate și construcția din lemn pe o suprafață de 60 de metri pătrați, a fost lichidat de către pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa și de către pompierii voluntari din Moisei.

foto:arhivă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.