Paradă a cadrelor ISU și a autospecialelor din dotare, de Ziua Pompierului GALERIE FOTO

p1Paradă a cadrelor ISU și a autospecialelor din dotare, de Ziua Pompierului

 În fiecare an, în data de 13 septembrie este aniversată Ziua Pompierilor din România, care marchează data bătăliei dusă de pompierii militari, în Dealul Spirii.

Anul acesta, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș a marcat Ziua Pompierilor cu un ceremonial militar și o prezentare a tehnicii de intervenție a inspectoratului, care a avut loc sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 09.00, în Piața Libertății din Baia Mare. La eveniment au fost așteptați toți băimărenii care au dorit să sărbătorească această importantă zi, alături de salvatorii maramureșeni. De Ziua Pompierilor din România au fost avansați în grad trei ofițeri și doi subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, iar alți angajați ai ISU au primit distincții onorifice și diplome de onoare pentru rezultatele deosebite înregistrate de-a lungul timpului.

Prezent la eveniment, primarul Catalin Chereches i-a înmânat o diplomă pompierului Gabriel Herțeg, pentru reușita tuturor misiunilor la care a participat. Prefectul de Maramureș, Anton Rohian este cel care a transmis mesajul viceprim-ministrului pentru securitate națională, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, care a dorit, astfel, să aducă un omagiu pompierilor maramureșeni. Evenimentul festiv a fost încheiat cu o paradă a cadrelor angajate ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” Maramure, precum și parada autospecialelor din dotare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.