Pare imposibil, dar s-a uitat la televizor neintrerupt, timp de 94 de ore. Ce a patit barbatul dupa cele 4 zile in care a stat cu ochii in ecran

maraton tvBarbatul a dus ideea de maraton TV la un cu totul alt nivel.

Toti am fost, la un moment dat, atat de fascinati de un serial incat nu puteam sa nu urmarim inca un episod, si inca unul… Alejandro ‘AJ’ Fragoso a dus pasiunea la nivel de performanta mondiala. El a fost inregistrat in Cartea Recordurilor, depasind, vineri, recordul anterior, de 92 de ore.

AJ, din Brooklin, New York, a inceput sesiunea de vizionare vineri, alaturi de alti concurenti, in cadrul unui eveniment organizat de o firma de software multimedia, CyberLink. Marti dimineata, el era singurul care se mai afla in fata ecranului, dupa ce a urmarit sezoane intregi din Game of Thrones, Curb Your Enthusiasm, Battlestar Galactica sau Bob’s Burgers.

La final, barbatul a recunoscut ca experienta l-a afectat atat psihic cat si fizic. El a fost monitorizat in permanenta de un doctor si, la finalul maratonului, prezenta simptome ca puls accelerat, halucinatii si episoade scurte de somn cu ochii deschisi.

AJ se poate considera norocos. In 2014, mai multi barbati din China au murit dupa ce au stat treji mai multe nopti pentru a urmari meciurile de fotbal de la Cupa Mondiala.

Sursa: kanald.ro
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.