Pariuri in agentii Fortuna versus online

Cand vine vorba de pariuri, poti alege sa cumperi bilete online sau direct din anumite locatii, cum ar fi binecunoscutele agentii Fortuna. Daca te intrebi ce varianta sa alegi, in cele ce urmeaza vom incerca sa iti vorbim putin despre diferentele care exista intre casele de pariuri online si cele offline.

  1. Disponibilitate

Primul aspect despre care vrem sa discutam tine de disponibilitatea agentiei de a-ti permite sa pariezi.

In cazul in care alegi sa mergi direct la o locatie pentru a cumpara un bilet, trebuie sa respecti programul agentiei respective, trebuie sa te incadrezi intr-un anumit interval de timp. Cand vine vorba de pariuri online, lucrurile sunt mult mai simple din acest punct de vedere, deoarece poti sa lansezi pariuri oricand, oriunde, la orice ora din zi sau din noapte, atunci cand ai tu timp, fara a respecta un anumit program.

  1. Cote

Daca vrei sa ai parte de cote mari, atunci trebuie sa iti indrepti atentia spre pariurile online. Ele stau mult mai bine ca cele offline din acest punct de vedere. Asta se intampla deoarece ai la dispozitie mult mai multe optiuni.

Poti online foarte simplu sa alegi din zecile de case de pariuri, sa compari cotele pentru a opta pentru cea mai convenabila, acest lucru nefiind posibil direct in agentiile Fortuna.

  1. Bonusuri

Si la acest capitol online-ul puncteaza mai bine, deoarece la toate casele de pariuri vei primi bonusuri de bun venit si multe altele. Acest lucru nu prea se intampla la agentiile stationare. Acolo pur si simplu mergi si pariezi.

  1. Comoditate

Daca nu ai chef sa iesi din casa pentru ca afara ploua, e prea frig prea cald, nu te simti prea bine, nu ai timp si asa mai departe, cel mai bine ar fi sa pariezi online. Totul e mult mai comod. Se pot cumpara bilete inclusiv de pe telefoanele mobile, deci, stai relaxat in pat si iti faci treaba, fara a fi nevoie sa te mai deplasezi pana la o anumita locatie.

  1. Ridicarea banilor

In privinta acestui aspect, daca te intereseaza sa primesti banii imediat dupa ce ai castigat pariul, atunci va trebui sa cumperi biletul de la o agentie stationara. Totul se intampla foarte rapid, dai biletul si iti primesti banii. Nu e foarte greu nici online din acest punct de vedere, dar nici la fel de rapid ca la agentii. Poate dura 2-5 zile.

  1. Optiuni de pariere

Daca vrei sa te bucuri de optiuni cat mai multe cand vine vorba de pariere, atunci cel mai bine e sa apelezi la site-urile online. Aici ai mult mai multe posibilitati, chiar si pe sporturi mai rare, politica etc. Casele de pariuri Fortuna sunt de multe ori limitate din acest punct de vedere si nu poti sa pariezi live pe tot ce iti doresti.

Si agentiile stationare pot fi avantajoase cand e vorba de optiunile de pariere, iar aici ne referim la faptul ca unele sunt disponibile doar offline.

  1. Timp

Timpul e foarte important pentru oricine. Daca vrei sa il economisesti cand e vorba de pariuri, cel mai bine e sa mergi pe varianta online, deoarece nu trebuie sa mai pierzi vremea pana ajungi fizic la o anumita agentie Fortuna sau sa astepti la rand pentru a paria altii dinaintea ta. Faci totul simplu si rapid.

  1. Taxe

Ai in vedere faptul ca atunci cand cumperi un bilet de la o agentie, nu tot castigul va fi al tau. 5% din el va fi luat ca impozit. Acest lucru insa, nu se intampla si online, ci acolo taxa e de regula de numai 1%.

Acestea sunt principalele diferente care exista intre o agentie online si una offline. Ce alegi in final, depinde doar de tine, in urma unei analize corecte. Poti sa mergi si pe varianta de a opta pentru ambele modalitati, in functie de disponibilitatea pe care o ai sau de banii pe care crezi ca ai putea sa ii castigi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.