Participarea Polițiștilor la Startul Festiv al Raliului Maramureșului 2024

La data de 31 mai 2024, polițiștii din cadrul I.P.J. Maramureș – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Rutier Baia Mare, au participat la startul festiv al Raliului Maramureșului 2024, eveniment care a reunit atât participanți, cât și spectatori dornici să se bucure de adrenalina competiției.

Pe parcursul evenimentului, polițiștii au transmis mesaje importante privind siguranța spectatorilor. Aceștia au subliniat importanța comportamentului adecvat în timpul desfășurării raliului, subliniind necesitatea respectării regulilor, astfel încât incidentele neplăcute să fie evitate.

În contextul acestui eveniment sportiv, polițiștii au oferit sfaturi practice pentru a asigura o experiență sigură și plăcută tuturor celor prezenți și au profitat de ocazie pentru a atrage atenția publicului asupra importanței siguranței rutiere.

Poliția urează tuturor un eveniment reușit și în deplină siguranță, încurajându-i să se bucure de spectacolul oferit de raliu cu responsabilitate și prudență

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.