Partidul Patrioților are organizație județeană în Maramureș.Patrioții,cu dragoste de neam și țară, sunt așteptați la filialele locale din Baia Mare și Borșa!

Partidul Patrioților, președinte Iulian Surugiu, are organizație județeană în Maramureș.Cele două filiale locale, Baia Mare și Borșa, și-au deschis porțile către cei care își iubesc țara  și luptă pentru apărarea ei. Dragostea de neam a trecut dincolo de hotarele țării, Partidul Patrioților are membri  în Spania (2 filiale), Ucraina , Republica Moldova și Italia.

Sâmbătă 26 August 2023 s-a mai scris o filă importantă a cărții de istorie a Partidului Patrioților, prin înființarea Organizației Județene din  Maramureș.
Alături de maramureșeni au fost prezenți reprezentanții din conducerea centrală,  împreună cu lideri ai altor organizații teritoriale din țară și din străinătate.
Președintele Iulian Surugiu a fost însoțit de către prim-vicepreședintele Stefan Birică, vicepreședintele Alecu Petre Dânuț și trezorierul general Dragu Marian.
Din delegația au mai făcut parte și președintele organizației din Italia – Florin Lisaru, precum și președintele organizației județene Alba – Cristea Stelian.

„A fost aleasă echipa care va conduce Organizația Județeană Maramureș, formată din președinte Cîmpean Cornelia, vicepreședinți Costin Dumitru Ioan, Dănuț Ioan și Horban Marius, secretar Giurca Marius, trezorier Giurca Daniela Bianca și membru Indre Dănuț.
Totodată a fost înființată, în orașul Borșa, și prima filiala din acest județ, a cărei conducere este alcătuită din Mihali Timiș Gabriel – președinte, Câmpean Severus Petru Vasile – vicepreședinte și Maris Ioan Marian – secretar/trezorier.Cu acest prilej, am întâlnit oameni frumoși, hotărați, patrioți adevărați împreună cu care vrem să aducem laolaltă pe toți cei care își iubesc țara și valorile naționale. Conform sloganului, merităm mai mult, România Înainte!”, a transmis președintele, Iulian Surugiu

Informații suplimentare privind  Partidului Patrioților le găsiți la adresa :  https://partidulpatriotilor.ro/

Biroul executiv al Partidului Patriotilor  Maramureș

  1. Președinte: CORNELIA CÎMPEANU – Borșa
  2. Secretar exec. : GIURCĂ MARIUS – Baia Mare
  3. Trezorieir : GIURCĂ DIANA – Baia Mare
  4. Vicepreședinți : • COSTIN DUMITRU IOAN – Baia Mare
  5. DĂNUȚ IOAN – Tg. Lăpuș
  6. HOBAN MARIUS – Baia Mare
  7. Membru : INDRE DĂNUȚ – Ciolt
  8. Persoană de contact. Secretarul executiv : CIURCĂ MARIUS – Baia Mare; tel. 0741286903

Sediile Partidului:

  1. Baia Mare: Str. Lupului nr.3
  2. Borșa: Str. Tineretului nr.5, Bl. B20, Ap. 8.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.