Paşte cu zăpadă. Ninsori abundente în staţiunile de pe Valea Prahovei VIDEO+FOTO

După vremea frumoasă din prima zi de Paște, când maximele au ajuns şi la 24 de grade Celsius, peste noapte însă vremea s-a schimbat drastic.

Zăpada a început să cadă încă de duminică noapte, în staţiunile de pe Valea Prahovei, dar şi în zona Fundata. Turiştii care s-au trezit dimineaţă au avut surpriza să găsească aşternut un strat gros de zăpadă, decorul fiind unul autentic de Crăciun

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare meteo de ploi, vânt puternic şi vreme rece, valabilă în toată ţara, în intervalul 16 aprilie, ora 22 – 18 aprilie, ora 10.

Imagini filmate luni dimineaţă, în zona Fundata:

Mii de turişti petrec Paştele în staţiunile de pe Valea Prahovei, cu toate că vremea capricioasă le-a dat peste cap planurile şi nu pot schia.

Vremea capricioasă a dat peste cap planurile turiştilor sosiţi de Paşte în staţiunile de pe Valea Prahovei. Anul acesta, spre deosebire de cei trecuţi, nu s-a schiat.

În prima zi de Paşte, în Sinaia, Buşteni sau Azuga a plouat, iar la altitudini de peste 2.000 de metri a nins.

Turiştii au fost nevoiţi să stea mai mult prin hoteluri, administratorii unităţilor de cazare pregătind însă fel de fel de activităţi, în special pentru copii.

sursa:romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.