Patru bărbaţi urmariţi general prinşi de poliţiştii maramureşeni

arestatIeri, 16 februarie, poliţiştii maramureşeni au pus în aplicare patru mandate de executare a pedepsei închisorii.

În urma activităţilor specifice întreprinse, poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat un băimărean de 59 de ani, care avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Baia Mare. Bărbatul a fost condamnat la 11 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Tot ieri, poliţiştii au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de complicitate la contrabandă.

În jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 4 din Leordina au identificat şi reţinut un bărbat de 48 de ani, domiciliat în comuna Bistra, pe numele căruia Judecătoria Vişeu de Sus a emis mandat de executare a pedepsei cu un an şi şase luni închisoare.

Pentru aceeaşi infracţiune, un tânăr de 25 de ani, domiciliat în Bistra, a fost condamnat de Judecătoria Sighetu Marmaţiei la executarea pedepsei de un an şi două luni detenţie.

De asemenea, un sighetean de 25 de ani a fost condamnat la nouă luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Cei patru bărbaţi au fost încarceraţi şi îşi vor executa pedepsele în penitenciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.