Patru copii, ARUNCAȚI de la etajul TREI de propria mamă. Imaginile șocante care te țin cu sufletul la gură

Patru copii au fost salvați dintr-un incendiu care a cuprins un bloc din Istanbul. Mama și-a aruncat copiii de la etajul trei, aceștia fiind prinși de trecători cu ajutorul unor pături.

Patru copii au fost aruncați de la etajul trei pentru a scăpa cu viață dintr-un incendiu. Incidentul a avut loc miercuri, 24 februarie, în districtul Bayrampasa din Istanbul, conform publicației turce Duvar. Mama celor patru copilași i-a putut salva doar aruncându-i de la etajul trei al blocului, pe geam, în brațele trecătorilor care au întins pături în fața blocului.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Trecătorii au auzit strigătele femeii și s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe aceștia să iasă din apartamentul cuprins de flăcări. Cei mici au fost aruncați de la etajul trei,direct în păturile întinse de vecini și au scăpat fără răni grave.

Patru copii au fost aruncați de la etajul trei pentru a scăpa cu viață dintr-un incendiu. „Am auzit țipete în timp ce eram la munca și am văzut copiii la fereastră. Noi am adunat o mulțime de pături. Le-au salvat viața, pentru că au sărit pe pături”, a spus un martor .

Șase copii și doi adulți au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la un panou electric.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.