Patru incendii într-o singură zi! Foc la Vișeu de Sus, Borșa, Târgu Lăpuș și Tăuții de Sus!

autospeciala-pompieri-frontPompierii militari maramureșeni au intervenit ieri, 21 decembrie 2015, la lichidarea a patru incendii. Primul a avut loc în Vișeu de Sus, la un coș de fum al unei locuințe de pe strada Eroilor. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Al doilea incendiu a fost semnalat, prin intermediul 112, în Borșa, la o ghenă de gunoi. În urma incendiului au ars circa 200 kg de deșeuri menajere.

Pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la o afumătorie de pe strada Morii din localitate. Flăcările au distrus 15 kg de slănină, circa 7 metri pătrați de perete de scândură și circa 1,5 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Astăzi, 22 decembrie, pompierii Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Tăuții de Sus, unde a luat foc podul unei case. Au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn, obiecte de îmbrăcăminte și mobilier divers in două camere. Pompierii au reușit să salveze bunurile din alte două camere.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.