Un bărbat din Săliştea de Sus a accidentat un pieton şi a fugit de la locul faptei

politist accidentUn bărbat din Săliştea de Sus s-a urcat la volanul unui autoturism chiar dacă nu deţine permis, a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei. Poliţiştii din Dragomireşti l-au identificat la scurt timp.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.00, poliţiştii au fost sesizaţi că, la Centrul de Permanenţă Dragomireşti s-a prezentat un bărbat care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat că în după-masa zilei de 09 ianuarie a.c. reclamantul, în vârstă de 35 de ani, a fost acroşat de un autovehicul care se deplasa pe DJ 186, pe raza oraşului Dragomireşti, iar şoferul a părăsit locul faptei.

În urma activităţilor de investigare, poliţiştii au identificat un tânăr de 31 de ani, din Săliştea de Sus, bănuit de comiterea faptei. Verificările efectuate au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere fără permis.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.