Patru prostituate prinse la „produs” lângă restaurantul HORA

Jandarmii maramureşeni au acţionat şi în această perioadă prin măsuri specifice pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului Maramureş, intervenind în mai multe situaţii pentru sancţionarea încălcării prevederilor unor acte normative.

Vineri, 28 aprilie a.c., patrulele de jandarmi care îşi executau serviciul pe raza localităţii Baia Mare au aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 900 lei, pentru tulburare fără drept a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote şi larmă, pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau  gesturi obscene. Jandarmii din Sighetu Marmaţiei au aplicat trei sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 100 lei  şi avertisment scris, pentru apelare în mod repetat la mila publicului.

Duminică, 30 aprilie a.c., jandarmii din Baia Mare au aplicat patru sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 2.000 lei,  pe B-dul Independenţei din Baia Mare lângă restaurantul HORA, unde patru tinere au fost surprinse în timp ce atrăgeau persoane de sex masculin pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea în vederea obţinerii unor sume de bani sau foloase materiale.

Luni 1 mai a.c., jandarmii băimăreni au aplicat trei sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 300 lei pentru apelare în mod repetat la mila cetăţenilor şi patru sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 1.000 lei pentru tulburarea ordinii publice pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

De asemenea, jandarmul din compunerea patrulei mixte în mediul rural, în comuna Poienile de sub Munte a sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, un cetăţean din comuna Poienile de Sub Munte, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice la domiciliul său, a provocat scandal şi a adresat injurii soţiei sale.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.