Patrupezii jandarmi Obec și Ocev au atras toate privirile la Sighetu Marmației

Patrupezii jandarmi Obec și Ocev au atras toate privirile la Sighetu Marmației

În cadrul evenimentului Maramureș ”Auto-MotoShow” s-au prezentat de către jandarmii din cadrul Detașamentului Mobil Baia Mare exerciții demonstrative în care au fost exersate tehnici de autoapărare.

Exercițiile au inclus tactici și tehnici de abordare a unor persoane suspecte, tehnici de imobilizare, tehnici de încătușare, tehnici de control, dezarmare. De asemenea, jandarmii din cadrul Grupei conducători câini serviciu au prezentat un exercițiu de disciplinizare canină și prindere a unei persoane suspecte de săvârșirea unei infracțiuni, cu câinii de serviciu Obec și Ocev.

Patrupezii jandarmi au atras privirile celor prezenți, celor curioși, dar și a trecătorilor ocazionali, fiind apreciați și aplaudați pentru modul de prindere a persoanei suspecte de comitere a unei infracțiuni. Câinii de serviciu au făcut mai ales deliciul copiilor, care s-au fotografiat cu aceștia. Jandarmii din cadrul Detașamentului 4 jandarmi Sighetu Marmației au prezentat tehnica de intervenție și mijloacele de protecție din dotare.

Aceste exerciții demonstrative constituie un bun prilej de a-i familiariza pe cei tineri, copii și elevi cu principalele atribuții ale jandarmilor, a cunoaște să evite posibilitatea de a deveni victime a unor diverse fapte antisociale.

Prezentarea exercițiilor, a materialelor și echipamentelor folosite în timpul misiunii, respectiv a autovehiculelor de intervenție și a celor doi câini de serviciu s-au dovedit a fi utile și pentru jandarmi î

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.